Over ons

Mijn naam is Irene Cazemier, trotse eigenaar van Floor’s coffee & brunch bar. Ik ben geboren in Leiden en ben na mijn studie in Utrecht en wat jaren in het buitenland in 2015 weer neergestreken in Leiden. Samen met mijn man Aart Verpalen hebben wij drie kinderen Koen, Floor en Ties.

In 2018 werd bij onze dochter Floor de diagnose coeliakie gesteld. We liepen al lang bij de huisarts, dus waren opgelucht dat we wisten wat er mis was. Nog niet eerder hadden wij van deze auto-immuunziekte gehoord. Floor had inmiddels een flinke groeiachterstand, weinig energie en veel buikpijn. Wij konden eindelijk iets voor haar doen en hebben onze tanden in dit glutenvrije dieet gezet. Het duurde lang voordat er verbetering kwam. Dit maakte ons onzeker met als gevolg dat we alle gluten het huis uit hebben gezet. Zo konden we zonder risico op kruisbesmetting, stressloos samen aan tafel genieten van de maaltijd.

In 2020 zijn we met het hele gezin bij een 100% glutenvrij restaurant in Parijs beland. Wat een walhalla. Zo fijn om niet op te hoeven letten, om niet continu je handen te wassen, om zonder afspraken met Aart ‘gewoon’ te kunnen genieten van het samenzijn. Hier is het zaadje geplant voor ons eigen volledig glutenvrije horecaonderneming. En zo geschiedde!

Op 1 december 2022 opende Floor’s coffee & brunch bar haar deuren. Volledig glutenvrij! Wij bieden iedereen, dus ook als je wel gluten eet, een fijne plek om te genieten van goed, vers bereid eten en lekkere koffie. Een plek waar je je welkom voelt, waar je mag zijn wie je bent.