Bij Floor’s

Bij Floor’s kun je op dinsdag t/m zondag terecht voor heerlijke koffie, ontbijt, brunch, lunch en zoete lekkernijen. Je kunt ook genieten van een borrel met goed glas wijn of een (uiteraard glutenvrij) biertje.

Menu

Menu

Wil je een high tea, babyshower of iets anders leuks organiseren bij Floor’s? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@floorsfood.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Zakelijk

Denk vooral ook aan Floor’s voor een zakelijk ontbijt of lunch. Er zijn steeds meer mensen die glutenvrij moeten eten en waarvoor dat altijd weer een uitdaging is. Kom naar ons! Het is verrukkelijk eten en je doet die persoon er een groot plezier mee. Reserveren gaat gemakkelijk op de site.

Bij Floor’s is tevens een grote zaal beschikbaar met beamer en geluidsinstallatie. Wil je meer weten? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@floorsfood.nl.

TO GO

We krijgen veel complimenten over ons brood, croissants, gerechten en andere lekkernijen. Wil je iets meenemen voor thuis? Je kunt ons mailen of even bellen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kun je al onze gerechten en koffietjes ook TO GO bestellen.